Javascript code

0343 441492
info@bremstee.nlWelkom Particulier Bedrijf Camping Bestrating Loonwerk Advies Beregening Overkappen Bestellen Contact

Saumon

design

Particuliere tuinen / aanleg

Na het goedkeuren van de opdracht nemen de werknemers u mee in het traject van de aanleg. Door de vakkundigheid van al onze medewerkers kunt u zorgeloos genieten van de realisatie van uw nieuwe tuin. Al onze medewerkers zijn nauwkeurig, goed voorbereid en denken vanuit de klant. Hierdoor ervaart u een goed gevoel als de medewerkers bezig zijn.

De bremstee beschikt over een uitgebreid machinepark. Hierdoor kunnen wij de tuin zo optimaal realiseren en ondervind u op dit gebied geen wachttijden.
Overigens willen wij voorkomen dat we tijdens de aanleg door het huis heen moeten met onze materialen, omdat er geen achterom is. Dan schakelen we een kraan in om alles netjes over het huis heen te tillen.


Meest van tijd heeft de tuin een paar jaar nodig om te groeien. Maar u heeft niet altijd zin om hierop te wachten. Wij van de Bremstee zijn een van de weinige in de regio die ook volgroeide hagen, bomen of schuttingen kunnen leveren, zodat u niet twee jaar tegen de buren of kale muur zit te kijken.


Kijk ook even naar onze projecten.