ONZE WERKWIJZE

Al meer dan 50 jaar staat Hoveniersbedrijf De Bremstee voor kwaliteit en innovatie. Met onze jarenlange ervaring in ontwerp, aanleg en onderhoud van allerlei tuinen, erven en bedrijfsterreinen kunnen wij zowel kleine als grote opdrachten optimaal uitvoeren.

Ons doel is om u het gehele traject uit handen te nemen en u te laten genieten van een zorgeloos gevoel. Met het gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen kunnen wij de tuin zo inrichten dat u er jaren lang plezier van heeft. Ons gediplomeerde team heeft alle kennis en ervaring in huis om uw opdracht uit te voeren en en zo samen met u te werken aan een mooi eindresultaat.

Bij het maken van het ontwerp staan u en uw wensen centraal. In het eerste oriënterende gesprek vragen wij naar uw ideeën en hoe u de tuin wilt gebruiken. Daarnaast houden wij rekening met de ligging, omgeving, grondsoort, samenstelling van uw gezin en de woning. Zo kunnen wij een passend ontwerp maken waarvan u nog jaren plezier heeft.

Wij laten u genieten van de mooie planten die u in elk seizoen iets te bieden hebben. Zoals een mooie overkapping bedekt met sedum waar u de zwoele zomeravonden nog lang onder kan zitten of met een op maat gemaakte buitenkeuken.

Voor een realiseren van onze ontwerpen, werken we samen met Esther de Jong - den Braven van Studio M.

ontwerpen
2 Aanleg Bremstee site
3 Onderhoud Bremstee site.jpg

STAPPENPLAN

In de ontwerpfase onderscheiden we drie fasen:

  • Wij inventariseren uw wensen en belangen, en gaan eventueel samen met u inspiratie opdoen bij onze modeltuinen.
  • Wij maken een voorstel voor het tuinontwerp en beplantingsplan met plattegrond en perspectieftekening. Bij goedkeuring tekenen we het contract.
  • Tot slot werken wij het goedgekeurde ontwerp uit en gaan we over tot de aanleg.

Na het goedkeuren van de opdracht nemen de werknemers u mee in het traject van de aanleg. Door de vakkundigheid van al onze medewerkers kunt u zorgeloos genieten van de realisatie van uw nieuwe tuin. Al onze medewerkers zijn nauwkeurig, goed voorbereid en denken vanuit de klant. Hierdoor ervaart u een goed gevoel als de medewerkers bezig zijn.

De Bremstee beschikt over een uitgebreid machinepark. Hierdoor kunnen wij de tuin zo optimaal realiseren en ondervind u op dit gebied geen wachttijden. Overigens willen wij voorkomen dat we tijdens de aanleg door het huis heen moeten met onze materialen, omdat er geen achterom is. Dan schakelen we een kraan in om alles netjes over het huis heen te tillen.

Bedrijven
Beregening
overkappen

HET ONDERHOUD

Niet iedereen heeft groene vingers of heeft tijd voor de tuin. Hiervoor biedt de Bremstee uitkomst. Onze medewerkers kennen alle planten en kunnen hierdoor zorgen dat uw tuin er het hele jaar mooi bij ligt. Op de juiste manier snoeien of juist bemesten al onze medewerkers zijn gediplomeerd hovenier, zodat u zorgeloos uw tuin uit handen kunt geven. Door de juiste planning is uw tuin elk seizoen het stralende middelpunt.

U bepaalt de frequentie hoe vaak wij moeten komen. U kunt een jaarcontract afsluiten zodat u zorgeloos het hele jaar profijt heeft van uw tuin of wij komen op afroep. Door de gestructureerde planning hoeft u nooit lang te wachten en kunnen wij op elk moment komen.

Zorgeloos op vakantie? De Bremstee zorgt ervoor dat uw tuin er keurig bij ligt terwijl u geniet van uw vakantie.

U kunt ons inschakelen voor allerlei soorten tuinonderhoud, hier onder een paar voorbeelden:

  • Klein onderhoud, in een paar uur schonen wij uw borders op. Of maaien wij uw gazon. Mocht er sneeuw liggen schuiven wij uw oprit schoon.
  • Groot onderhoud, gehele borders omvormen of juist het rooien of snoeien van bomen. Wij beschikken over een erkende boomverzorger. Bent u het zat om steeds water te geven? Wij instaleren een gehele beregening met als het kan een eigen bron.
  • Bestrating, ligt uw pad scheef of zit er een spoor in uw oprit wij halen het op en zorgen ervoor dat u normaal kunt voortbewegen over uw bestrating.

UW HOVENIER OP DE UTRECHTSE HEUVELRUG

Hoveniersbedrijf De Bremstee

Foto website

HET TEAM

Al meer dan 55 jaar staat De Bremstee voor kwaliteit en innovatie. Met onze jarenlange ervaring in ontwerp, aanleg en onderhoud van allerlei tuinen, erven en bedrijfsterreinen kunnen wij zowel kleine als grote opdrachten optimaal uitvoeren.

Van linksboven naar rechtsonder ziet u: Rob, Berno, Gijs, Sven, Jeroen, Janco en Robin. Zij staan elke dag weer voor u klaar!

WIJ HOUDEN VAN GEMAAID GRAS EN EEN PERFECTE HAAG, WATERPAS

Hoveniersbedrijf De Bremstee

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Stuur een berichtje. We hopen van u te horen!

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.